Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: V
Jak nakupovat a zpracovávat maso : Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / Apetit ; fotografie Marek Kučera, Alena Hrbková, archiv časopisu Apetit a společnosti Ambiente, Profimedia.cz, Václav Frič, Profimedia.CZ (firma), Apetit (Burda Praha
Další původce: Kučera, Marek
Další původce: Frič, Václav, 1974-
Další původce: Hrbková, Alena
Další původce: Profimedia.CZ (firma)
Nakladatelské údaje: Praha : Burda, 2015
Rozsah: 175 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
Edice: Apetit
ISBN: 978-80-87575-39-0 :

Anotace:
Zdroj anotace:
Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Místní knihovna Praha - Zličín 1 0 1 0
Skladová signatura Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav
Knihovna V 22517 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.