Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: Na

Pod pokličkou. Popelky v české kuchyni. 3. /
Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; ilustrátor Petr Chytil

Horsáková, Monika
Další původce: Teslíková, Kamila
Další původce: Strýčková, Jana
Další původce: Chytil, Petr
Nakladatelské údaje: Česká televize Praha, 2008
Rozsah: 210 s.
ISBN: 978-80-85005-96-7
Klíčová slova: kuchařky, recepty, hlemýždi, jáhly, pohanka, vaření, oskeruše, černý bez, topinambur, amarant, kuskus, tofu

Obsah: Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi nabízí kniha věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při přípravě pokrmů trochu zapomenuty.
Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Místní knihovna Praha - Radotín 1 0 1 0
Skladová signatura Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav
Dospělé oddělení Na 74599 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Dospělé oddělení 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.