Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 64
O labužnictví : Fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; přebás., předml. Charles Monselet ; spolupr. Eva Kuťáková ; z francouzského orig. přel. Rafaela Zachystalová
Brillat-Savarin, Anthelme
Další původce: Monselet, Charles
Další původce: Kuťáková, Eva
Další původce: Zachystalová, Rafaela
Praha : Lidové noviny, 1994
Rozsah: 347 s.
ISBN: 80-7106-111-5 :
Klíčová slova: labužníci, gastronomie, smysly, chuť, pokrmy, nápoje, otylost, labužnictví, Brillat-Savarin, A., úvahy, aforismy, fyziologie, člověk, jídlo, rozbory, gurmáni, kuchařky, pohostinství, výživa, hygiena, odpočinek, obezita, Francie, 18. stol., 19. stol., kuchaři, historie, stolování, vaření, kulinářství, vyprávění, rady, zkušenosti, recepty, dovednosti, Francouzi, gurmánství
Anotace:
Zdroj anotace:
Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Místní knihovna Praha - Petrovice 1 0 1 0
Skladová signatura Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Oddělení pro dospělé 64 8079 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Oddělení pro dospělé 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.