Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 641

Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborné školy a pro hotelové školy. 1. díl /
Hana Sedláčková / Pavel Otoupal

Sedláčková, Hana
Další původce: Otoupal, Pavel
Další původce: Poláček, Jiří
Praha : Fortuna 1998
Rozsah: 85 s., fot.příl.: il. ; 29,5 cm
ISBN: 80-7168-571-2 :
Klíčová slova: pokrmy, příprava, technologie, výživa, zdraví, zásady, gastronomie, hygiena, práce, bezpečnost, polévky, omáčky, učebnice SOU, učebnice SOŠ
Anotace:
Zdroj anotace:
Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Místní knihovna Praha - Letňany 1 0 1 0
Skladová signatura Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Oddělení pro dospělé 641 25886 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Oddělení pro dospělé 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.