Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 641

Technologie přípravy pokrmů. 3. díl :
učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a : pro hotelové školy / Hana Sedláčková ; fot. Jiří Poláček

Sedláčková, Hana
Další původce: Poláček, Jiří
Praha : Fortuna 2000
Rozsah: 93 s., [16] s.fot.příl. ; 29,5 cm
ISBN: 80-7168-737-5 :
Klíčová slova: pokrmy, příprava, technologie, přílohy, jídla, maso, gastronomie, úpravy, vaření, učebnice, učebnice SOU
Anotace:
Zdroj anotace:
Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Místní knihovna Praha - Letňany 1 0 1 0
Skladová signatura Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Oddělení pro dospělé 641 25888 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Oddělení pro dospělé 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.