Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 641

Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy. 2. díl /
Hana Sedláčková

Sedláčková, Hana
Praha : Fortuna 1999
Rozsah: 93 s., [16] s.fot.příl.
ISBN: 80-7168-626-3 :
Klíčová slova: pokrmy, příprava, technologie, jídla, vaření, pečení, výživa, gastronomie, učebnice
Anotace:
Zdroj anotace:
Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Místní knihovna Praha - Letňany 1 0 1 0
Skladová signatura Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Oddělení pro dospělé 641 25887 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Oddělení pro dospělé 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.